Van Scheijndel Wielersport gaat verhuizen!

Nee, geen grap. Na 17 jaar Dingemans van de Kasteeleplein gaan we verhuizen naar een locatie middenin het centrum van ’s-Gravenzande: de Sand-Ambachtstraat 78. Da’s het pand waar nu nog scooterzaak Tensen Tweewielers is gevestigd. Heel voorzichtig hebben we als verhuisdatum - nog steeds géén grap - 1 april 2021 genoteerd. Maar het kan ook makkelijk 2 april worden. Of zelfs nóg iets later.

Van Scheijndel Wielersport gaat verhuizen!

Zo zou de nieuwe winkel aan de Sand-Ambachtstraat er ongeveer uit kunnen gaan zien. (Er komen nog dranghekken voor.)

Waarom die verhuizing? Omdat we al een jaar of vijf veel te krap zitten. De winkel aan de eendenvijver heeft absoluut z’n charme, maar in een legbatterij heb je meer ruimte. Om het over de werkplaats maar niet te hebben. Sinds de coronacrisis moeten we nog net niet in ploegen werken om anderhalve meter afstand te kunnen houden.

Aan de Sand-Ambachtstraat krijgen we een oppervlakte van ongeveer 450 vierkante meter tot onze beschikking. Een deel daarvan is verdieping. Even ter vergelijking: we moeten het nu nog doen met 210 vierkante meter. Een flinke vooruitgang dus.

Van Scheijndel Wielersport gaat verhuizen!

Bereikbaarheid en parkeren

Ook hebben we dan een locatie die nog wat centraler ligt. De Sand-Ambachtstraat is via de Van Straalenstraat verbonden met het Marktplein (100 meter lopen). Qua bereikbaarheid kan het ook al niet beter. De straat is weliswaar eenrichtingverkeer (voor auto’s), maar je kunt ons straks ook via de Zandeveltweg en de Van Geeststraat bereiken. Rond de winkel moet altijd wel een (gratis) parkeerplekje te vinden zijn.

Van Scheijndel Wielersport gaat verhuizen!

Dit is het pand zoals het er nu nog uitziet. En kijk nou, de eerste klanten komen er al aan!

Wat kun je verwachten?

In de nieuwe winkel blijven we onze vier merken trouw: Specialized, BMC, Bianchi en Isaac. Wel krijgen we veel meer mogelijkheden om de modellen te presenteren zoals dat hoort bij een juwelierszaak als de onze. Verder gaan we het assortiment aan bijartikelen pimpen, zoals accessoires, componenten en kleding.

We krijgen er een flink stuk bovenverdieping bij waar we vooral de kleding een prominente presentatie willen geven. We breiden vooral uit in goeie, functionele kleding waar je 365 dagen per jaar (minder mag ook) mee kunt fietsen. En het zou heel goed kunnen dat we ook een aparte unit creëren voor onze Wahoo computers en Kickr bikes - uiteraard in testopstelling.

Van Scheijndel Wielersport gaat verhuizen!

Eén van de eerste schetsen om alvast in de stemming te komen, dus hang ons er niet aan op.

De fietsmeetruimte komt boven te staan, met een executive boardroom (zeg maar een kantoortje) voor CEO Sander. Op de bovenverdieping krijgen we ook ruimte voor de grootste wens van onze klantenkring: een royale lees-, koffie- en vooral biertafel.

Er komt een koffiemachine die net zo veelzijdig is als Peter Sagan in z'n beste jaren. We hebben daar ook de laatste wielermagazines voor je klaar liggen. Maar je hebt groot gelijk als je veel liever geniet van het uitzicht vanaf eenhoog, met het mooiste carbon en aluminium dat je ooit hebt gezien. Lang verhaal kort: nog even geduld, maar het wordt móóóiii! 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving