Werkplaats

De werkplaats van VS Cycling. Laten we voor één keer niet onbescheiden zijn: dit is de officiële Zevende Hemel voor racefietsen en mountainbikes. Hier worden mankementjes verholpen met de snelheid van een bandenwissel uit de Formule-1. Hier worden fietsen en mtb's uitsluitend met fluwelen handschoentjes aangeraakt. Hier werken uitsluitend fietsfluisteraars die aan het geluid van de wielen horen wat eraan scheelt.

Oké, we overdrijven een beetje, maar je snapt: in onze werkplaats nemen we onderhoud nogal serieus. Omdat we vinden dat je fietsplezier een optimaal presterende fiets verdient.

Daarom hebben we qua techniek en vooral qua technische kennis alles in huis om je fiets minimaal in dezelfde conditie te houden als jijzelf. Iedereen die bij VS Cycling aan een fiets sleutelt, is zelf enthousiast wielrenner of mtb'er. Geen training of workshop van onze zes merken slaan we over. Belangrijk, want elk jaar komen er wel weer innovaties bij. Daarom hoef je je ook geen zorgen te maken over onze knowhow van de allernieuwste technologieën: draadloos schakelen, discremmen, noem maar op.

Kortom, als je racefiets of mountainbike ooit een plezier wil doen: breng 'm bij ons. Voor een snelle reparatie of voor een grote onderhoudsbeurt. Als je van tevoren een afspraak maakt, dan kunnen we ons er alvast mentaal helemaal op voorbereiden. En als je onderweg een kraakje of rammeltje hoort, dan rij je gewoon even langs. Grote kans dat we er al uit zijn voordat jij de bodem van je flinke mok koffie hebt bereikt. 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving