Over ons

Over Van Scheijndel Wielersport

Je vindt bij ons alleen maar topmerken: Specialized, Bianchi, Merida en Isaac. Van alle merken hebben we bijna alle modellen in onze winkel staan. Van Specialized hebben we zelfs extra veel, trots op het feit dat we Eliteshop van het Amerikaanse merk zijn. Natuurlijk hebben we niet alleen racefietsen en mountainbikes. Ook componenten, accessoires, kleding, schoenen, helmen, sportvoeding en nog veel meer vind je aan het Dingemans van de Kasteeleplein 4 in 's-Gravenzande. 

We nemen de tijd om je goed te adviseren. Je kunt zelfs een fietsmeting laten doen om je fietskeus helemaal op jouw lichaamsmaten toe te snijden. En waar we vooral om bekend staan, is onze service. Niet moeilijk doen als er later iets mee is, maar direct een oplossing zoeken in onze werkplaats. O ja, en qua gezelligheid in de winkel hebben we zelfs helemaal geen concurrentie. (Iemand nog koffie trouwens?)


Waarom je bij Van Scheijndel Wielersport een fiets moet kopen

Nou ja moeten, moeten... Je moet natuurlijk helemaal niks van ons. Maar verstandig is het wel, als we het voor één keer zelf mogen zeggen. 

- Officieel dealer van Specialized, Bianchi, BMC en Isaac

- 60 modellen racefietsen en mountainbikes startklaar

- Eerlijk advies, ongekend klantvriendelijke aanpak

- Groot assortiment onderdelen en accessoires

- Eigen werkplaats voor alle fietsreparaties, ook andere merken


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving