Over ons

Over VS Cycling

In 2021 verhuisden we naar de Sand-Ambachtstraat 78 in 's-Gravenzande met maar één doel: de mooiste wielerspeciaalzaak van Nederland neerzetten. En als we onze klanten mogen geloven (dat doen we ook), zijn we daar aardig in geslaagd. Bij VS Cycling vind je alles om het leven op twee wielen een stuk mooier, spannender en comfortabeler te maken. Racefietsen en mtb's van Specialized, Cannondale, BMC, Bianchi en Isaac bijvoorbeeld, ook elektrisch. Van alle merken hebben we bijna alle modellen startklaar staan.

Wat je nog meer tegenkomt in onze boutique de vélos? (Want 'fietsenwinkel' klinkt wel héél gewoontjes.) Kleding natuurlijk, met onder meer de collectie van Q 36.5 die prof-waardig is, Specialized en ons eigen merk. We hebben brillen van Bliz en 100% (Peter Sagan z'n merk), helmen van ABUS en Specialized en fietsschoenen van Lake, Specialized en Fizik.

En verder hebben we van alles wat je maar in een wielerspeciaalzaak verwacht, van indoortrainers van Wahoo tot en met smeermiddelen van Dynamic, van racewielen van Leezer Bike Gear tot pedalen van Speedplay en van fietscomputers van Wahoo en Garmin tot... nou ja, zelfs binnenbanden :)

Weet je al wat je zoekt of heb je hulp nodig? Goed om te weten dat we bij VS Cycling één voor één wielrenners zijn. En dat je ons geen groter plezier kunt doen dan om een advies te vragen, want we helpen je graag. Als officiële Retül studio hebben we professionele spullen voor een dynamische fietsmeting, we hebben slimme hulpmiddelen om de ideale fietsschoen voor je te vinden.

En nou we toch schaamteloos reclame voor onszelf aan het maken zijn: waar we vooral om bekend staan is onze service. We zijn nog zijn winkel - pardon, boutique - waar je gewoon even binnenrijdt met een rammeltje of een kraakje. Onze eigen werkplaats staat voor je klaar. Wil je trouwens je koffie zwart of heb je er wat in?


Waarom je bij VS Cycling een fiets moet kopen

Nou ja moeten, moeten... Je moet natuurlijk helemaal niks van ons. Maar verstandig is het wel, als we het voor één keer zelf mogen zeggen. 

- Officieel dealer van Specialized, Cannondale, BMC, Bianchi, BMC en Isaac

- 100 modellen racefietsen en mountainbikes startklaar

- Eerlijk advies, ongekend klantvriendelijke aanpak

- Groot assortiment onderdelen en accessoires

- Eigen werkplaats voor alle fietsreparaties, ook andere merken


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving