Hollandijéé! Zaterdag 9 april Hollandse dag bij VS Cycling

Je bent elke zaterdag van harte welkom bij VS Cycling, maar 9 april in het bijzonder. Die dag maken we er een Hollands dagje van, met de fietsen van Isaac in de hoofdrol. Met het Limburgse merk, genoemd naar de bekende vlaaienbakker Isaac Newton, houden we een Isaac-testdag. De hele vloot van Isaac staat die dag klaar om te worden afgemat. Ook is Lake present voor een kosteloze voetmeting op maat. Verder is er natuurlijk vlaai, we draaien Hollandse hits (aerodynamische oordopjes verkrijgbaar) en het wordt vooral gezellig.

Hollandijéé! Zaterdag 9 april  Hollandse dag bij VS Cycling

Je bent het van ons gewend dat we regelmatig iets organiseren. Dat zat er al twee jaar lang niet in, met dank aan de coronatoestanden. Nu het weer mag, halen we de schade in. Op zondag 24 april zijn we mede-organisator van de Pre-Tourmalet, de klimkoers op bedrijventerrein Honderdland. En zaterdag 9 april is het een dag waar we een Hollands tintje aan meegeven. Met in de hoofdrol ons eigen Hollandse fietsenmerk Isaac. Zoals je weet mogen we ons bij VS Cycling officieel Isaac Challenge Store noemen. In goed Limburgs: een winkel waar je alles vindt waar maar een Isaac merkje op staat.

Hollandijéé! Zaterdag 9 april  Hollandse dag bij VS Cycling

Het complete Isaac programma

Fietsen bijvoorbeeld. Onze vrienden van Isaac Cycle hebben - op ons verzoek - het complete programma een upgrade gegeven. Van de Element, de Boson en de Vitron hebben we de 2022-modellen in huis. De Meson is onveranderd, maar die zag er altijd al 2022-proof uit. En voor wie Isaac nog altijd associeert met fietsen in uitsluitend zwart/wit: de kleurtjesdoos is tevoorschijn gehaald in Limburg, met fraaie resultaten. Heb je je Isaac liever als gravelbijter? Ook de Hadron is er als testfiets. En je kunt je Limburgse liefde geen groter plezier doen dan met een bijpassend kledingsetje van Isaac.

Hollandijéé! Zaterdag 9 april  Hollandse dag bij VS Cycling

Test ‘m uit tijdens de Tour d’Isaac

Om 9.30 uur begint de Tour d’Isaac, een rit van anderhalf uur door de regio. Met een tempo van rond de 28 in het uur voor iedereen te doen. Heb je een bepaald model op het oog dat je tijdens de rit graag wilt uitproberen? Stuur een e-mail naar info@van-scheijndel.nl en we reserveren ‘m voor je. Isaac komt langs met een vloot van zo’n 15 fietsen. We hebben alle modellen, maar niet elk model in alle maten. Hou daar even rekening mee. Ook als je niet wilt testrijden op een Isaac mag je uiteraard meedoen, zelfs op een Specialized, een BMC of een Bianchi!

Hollandijéé! Zaterdag 9 april  Hollandse dag bij VS CyclingVoetmeting Christian van Asten (Lake Cycling)

Vorig jaar juli was het een ongekend succes, de gratis voetmetingen van Christian van Asten. Met zijn Lake Cycling levert hij fietsschoenen in breedtematen. Die rekenen af met heel veel voetproblemen op de fiets. Welk model jou van je klachten afhelpt, legt Christian graag uit. De voetmeting met bijbehorend advies is kosteloos. Wil je meteen shoppen? We hebben heel veel Lake modellen in voorraad, en klachtenvrij fietsen begint al vanaf zo’n 150 euro. Ze zien er trouwens geweldig uit, die Lakes. Rij je weer helemaal volgens de laatste wielermode.

Hollandijéé! Zaterdag 9 april  Hollandse dag bij VS Cycling

Hollands dagje uit

Op zaterdag 9 april maken we er van 9.00 tot 16.00 uur een echt Hollands dagje van. Bij de koffie van het huis serveren we illegaal gebakken (in Honselersdijk) Limburgse vlaai, we hebben Hollandse hapjes en de Hollandse hits komen tot vervelens toe uit de speakers. Dus: komen allemaal, want de toegang is op z’n Hollands helemaal gratis. Zo blij zijn we dat we weer eens wat herrie in en om de winkel hebben. Tot dan!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving