Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Die Wim Hof mag dan de naam van de ‘Iceman’ hebben, de echte Icemen en Icewomen vind je natuurlijk in het Westland. Types die eind november nog gewoon kort-kort hun rondjes maken. Bikkels die ooit voor een toertocht in Siberië een winterjack hebben gekocht dat nu al jaren ongebruikt in de kast ligt. Stoer volk dat het heeft over een tropische dag als het KNMI een temperatuur van vijf graden voorspelt. Onder nul. Dus reken maar dat we die een plezier doen met de Decembrrr Challenge van VS Cycling!

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

'Kom, we gaan vandaag eens een lekker stukkie fietsen!'

Wat gaan we doen? Heel eenvoudig: we dagen je uit om in de komende decembermaand zoveel mogelijk kilometers te rijden. Buiten natuurlijk. Want die Wahoo indoortrainers zijn een prachtige uitvinding (we verkopen ze zelf ook), maar één maandje lang tellen virtuele ritten niet mee. Of eigenlijk vier weken lang, want we beginnen op maandag 6 december en we finishen op zondag 2 januari.

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Een pakketje van Dynamic is er in de eerste week bij elkaar te fietsen.

Registratie via Strava

Waarom niet van 1 december tot en met 31 december? Omdat we het tellen van de wekelijkse kilometers aan Strava overlaten. (Als je weet welke cijfers Pascal, Yorick, Willy en Sander op school voor rekenen haalden snap je waarom.) Strava houdt alleen weektotalen bij, te beginnen op elke maandag. En door nog even door te gaan tot en met 2 januari pikken we de week na de kerstdagen ook mee. In die week heeft half Nederland vrij. Kun je mooi nog je maandtotaal boosten.

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Nog een prijs die van pas komt, winterhandschoenen van GripGrab.

Vier weekwinnaars, één eindwinnaar

Strava houdt dus per week de kilometers voor je bij. Dat komt goed uit, want we hebben niet alleen een eindwinnaar maar ook winnaars per week. Zeiden we daar winnaar? Ja, want er valt wat te verdienen. Naast eeuwige roem natuurlijk: de kans is groot dat je in het rijtje komt te staan van Westlandse iconen als motorcoureur Jack Middelburg, wielrenner Gerrit Solleveld en Elfstedenwinnaar Piet Keizer!

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Thermo-ondershirt van Specialized, je zult 'm maar winnen!

De prijzen per week

Week 1: een pakket met reinigings- en smeermiddelen van Dynamic

Week 2: winterhandschoenen en overschoenen van GripGrab

Week 3: shirt van Le Patron

Week 4: een full view wielerbril van BBB

En de Grand Prix van VS Cycling

Als wij (en jullie) op 3 januari uitgeteld zijn, delen we de volgende drie prijzen uit:

1e prijs: een wieleroutfit van VS Cycling

2e prijs: een thermo-ondershirt van Specialized

3e prijs: sokken en een bidon van Fingers Crossed

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Lid van VS Cycling op Strava

Je ziet, je zit niet helemaal voor niks te vernikkelen op je racefiets, je mtb of je gravelbike. De enige voorwaarde - nou ja voorwaarde – om te kunnen meedoen is dat je lid bent van de VS Cycling club op Strava. Ook – let even op, Dennis Ruijgt - moeten je ritten in Nederland zijn verreden. Elke week maken we bekend wie de afgelopen zeven dagen zijn of haar huwelijksleven schromelijk heeft verwaarloosd of zich zogenaamd ziek heeft gemeld op het werk of op school. Alles om maar zoveel mogelijk te kunnen fietsen.

Verdien eeuwige roem met de Decembrrr Challenge!

Full view bril van BBBrrr verdienen? Even doorfietsen in week 4.

Hebben we jullie een klein beetje op scherp gezet voor de Decembrrr Challenge van VS Cycling? Mooi. Zorg daarom dat je fiets in orde is (of maak snel een afspraak voor een heerlijke beurt bij Maison VS Cycling). En vertel thuis maar vast dat je de komende maand fulltime wielrenner of mtb’er bent…


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving