Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

We moeten onszelf nog elke dag driemaal in de arm knijpen. Want staat hier over twee maanden écht de mooiste wielerspeciaalzaak van - laten we niet te onbescheiden worden - de hele Sand-Ambachtstraat? Het is wel de bedoeling, ja. En ook al zou je het niet zeggen: we liggen zelfs helemaal op schema!

Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

De dranghekken staan al klaar maar toch nog even geduld.

Sinds 28 december is er volle bak gewerkt aan het nieuwe pand, dat je nog kent van de scooters van Tensen. Gelukkig hebben we sinds de start weinig tegenslag gehad. In de eerste weken kwam het vooral aan op slopen. Inmiddels is VSK Bouw (vooruit, een beetje reclame mag best) gestart met wat het interieur moet worden. Er ligt een nieuwe vloer met vloerverwarming in, met authentieke kasseien uit het Bos van Wallers. Vorige week is de staalconstructie voor de bovenverdieping gemonteerd. Door de hoogte van de hal (5 meter) kunnen we namelijk een deel van de ruimte dubbel gebruiken.

Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

Ja, er komen ook nog treden in de trap voor de mindervaliden.

Hoe ziet het interieur eruit?

We hebben ook al onze gedachten laten gaan over de inrichting. Na het intekenen van de Starbucks-shop, de tv-hoek, het Vlaamsch wielercafé, de bakkerij voor warme appeltaart bij de koffie, de sauna, de wielerkledingboutique, de soigneerstudio, de tapasbar en de kapsalon voor Eke om wielerbenen te scheren hadden we nog één probleempje: er pasten geen fietsen meer in. We houden het dus bij een royale koffiecorner beneden, met uitzicht op de drie knapste (qua kennis van de fietstechniek) monteurs van Nederland. Er zijn 5 werkplekken gecreëerd, dus we kunnen nog even vooruit.

Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

Een overzicht van wat straks de shop moet gaan worden. #trotsop

Vijf merken

Onze fietsmerken blijven we trouw: Specialized, BMC, Isaac en Bianchi, met een assortiment race, mtb, gravel en e-bikes. Nieuw zijn de e-bikes van Stromer. Straks hebben we veel meer ruimte om alle modellen gepast te etaleren. Al bidden we elke dag dat die modellen straks ook daadwerkelijk te leveren zijn. (Dat de christelijke boekhandel Shalom onze buurman is, moet zeker helpen.) Van Isaac worden we zelfs Isaac Challenge Store en we gaan ook de kledinglijn van onze Limburgse vrienden verkopen.

Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

Bijna de hele bovenverdieping is straks bestemd voor wielerkleding.

Exclusieve kledingboutique

Boven krijgen we dan ongeveer een Fashion Shopping Mall, een exclusieve kledingboutique met wielerkleding van Specialized, ons nieuwe merk Q36.5, Megmeister, BBB, onze eigen customkleding en dus Isaac. Met een groot magazijn hebben we straks heel veel op voorraad, dus passen en wegfietsen. Op de bovenverdieping komt ook de ruimte voor onze Retül studio, voor de fietsmetingen.

Even met 54x11 een rondje door de nieuwe shop!

Eind februari is de staalconstructie voor de gedeeltelijke etage geplaatst.

Wegens corona geannuleerd: de feestelijke opening

Door één zure appel zijn we inmiddels wel heen: als we in april open gaan, moet het zonder feestelijke opening. We hopen het later in het jaar nog een keer te kunnen inhalen. Voorlopig houden we ook in de nieuwe shop van Van Scheijndel Wielersport pardon VS Cycling een fietslengte afstand. Eerst maar eens verhuizen. En dan maar hopen dat Nederland tegen die tijd eindelijk eens uitgelockdownd is. In een van de volgende updates laten we je weten waar je qua timing ongeveer op kunt rekenen. Keep you posted!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving