Ein-de-lijk. Van Scheijndel Wielersport heeft een webshop!

‘Moet ik nou helemaal naar de winkel komen om die nieuwe Tarmac SL7 te kopen? Kan ik dat ding niet gewoon online bij jullie bestellen?’ Tja, als je een paar keer op een dag die vraag van je klanten krijgt, dan ga je als ondernemende fietsenwinkel toch maar eens nadenken. Of het niet eens tijd wordt om een webshop erbij te nemen, als allerlaatste van de ’s-Gravenzandse detaillisten. Slagvaardig als we zijn, hebben we meteen actie ondernomen. De webshop is live!

Ein-de-lijk. Van Scheijndel Wielersport heeft een webshop!

Even zonder gekheid, heel hoog stond die webshop niet direct op onze to-do-lijst. Eerlijk gezegd zien we het nog niet zo snel gebeuren dat een Specialized Tarmac SL7 Dura Ace Di2 van € 11.499 of welke andere racefiets, mtb of e-bike dan ook eventjes online wordt gekocht. Daarom is die mogelijkheid er (nog) niet. Toch staan alle modellen online. En dát heeft dan weer te maken met de vindbaarheid van onze shop bij Google. Want er is nog een handjevol wielrenners dat nog nooit van Van Scheijndel Wielersport heeft gehoord.

De webshop: still under construction

Met de nieuwe webshop zijn we zeker niet van plan om de concurrentie aan te gaan met een paar grote internetnamen (die ons nu even niet te binnenschieten). We zien het eerder als een kleine extra service richting onze vaste klanten (en iedereen die dat wil worden, want we zijn niet kieskeurig). En dan is het handig als je die pomp, die helm, die fietscomputer of dat zadel gewoon bij je favoriete wielershop kunt kopen. Nog lang niet alles staat erop. We beginnen voorzichtig met een beperkt aantal items en gaan het online assortiment in de toekomst verder uitbreiden.

Ein-de-lijk. Van Scheijndel Wielersport heeft een webshop!

Hoe gaat het in z’n werk?

Simpel, net als bij elke andere webshop. Bij elk artikel staat een betaallink. Omdat we gebruikmaken van het platform van Fietsdigitaal is alles hartstikke beveiligd. Als je betaling binnen is, zorgen wij binnen 2 werkdagen voor de verzending. Ja, we weten het, bij de grote internetjongens (van wie de naam ons nog steeds niet te binnen wil schieten) is het vaak dezelfde dag. Maar we hebben helaas nog geen Online Department waar 24/7 orders worden klaargemaakt.

De verzendkosten zijn als volgt:

Koop je iets onder de 100 euro, dan is het 7,50 euro. Bij bestellingen van 100 euro of meer is verzenden gratis.

Heb je het eerder nodig?

Zie je iets in de webshop en heb je het artikel toevallig eerder nodig? Neem dan even contact op om te kijken of we er een spoedorder van kunnen maken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving