Aangepaste openingstijden aan het eind van 2020

Met een fietsende premier kón het bijna niet anders of hij zou met de hand over het hart strijken voor fietsenwinkels. En dat is ook gebeurd. De verkoop in de winkel ligt stil, maar de werkplaats mag 'gewoon' doorgaan. Voorlopig duurt deze lockdown tot 19 januari. Aan het eind van 2020 hebben we wel iets andere openingstijden.

Aangepaste openingstijden aan het eind van 2020

Omdat we een essentiële winkel zijn, mogen we reparaties en onderhoud blijven doen. Wel is de toegang tot de winkel officieel verboden. Dat betekent dat je even aan de deur meldt dat je er bent en dat je daar ook je fiets afgeeft (of 'm in ontvangst neemt). We vragen je om vooraf even te melden dat je eraan komt. Tot 19 januari gaan we met een aangepaste werkplaatsbezetting werken. Normaal doen we nooit moeilijk als je tussendoor even langs rijdt om ergens naar te laten kijken. Maar nu we niet altijd meer met z'n vieren zijn, hebben we daar niet altijd gelegenheid voor.

De verkoop gaat door

Uiteraard kun je nog wel spulletjes blijven aanschaffen. Ook dat kan weer aan de winkeldeur (even kloppen en we doen open voor je). Natuurlijk kun je ook in de webshop terecht. Een paar reservebandjes, een windjack of een nieuwe fiets: alles kunnen we nog steeds 'gewoon' leveren.

Aangepaste openingstijden

In de laatste twee weken van 2020 is Van Scheijndel Wielersport op iets andere tijden geopend.

Dinsdag 22 december: van 8.30-18.00 uur

Woensdag 23 december: van 8.30-18.00 uur

Donderdag 24 december: van 8.30-14.00 uur

Dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december: gesloten

Zaterdag 2 januari: van 8.30-16.00 uur (vermoedelijk, update volgt via Facebook)

Aangepaste openingstijden aan het eind van 2020

De oplevering van de nieuwe winkel!

Die laatste drie dagen van het jaar zijn we dus bij hoge uitzondering gesloten. Maar wel met een goeie reden. Op maandag 28 december nemen we officieel de sleutel in ontvangst van ons nieuwe pand aan de Sand-Ambachtstraat. Daar gaan we niet alleen even genieten van de ruimte die we straks hebben, maar ook alvast wat voorbereidende werkzaamheden doen zodat de aannemer straks meteen aan de slag kan.

Laten we hopen dat we er volgend jaar weer een écht wielerjaar van kunnen maken. Met koersen, rondjes om de kerk en een nieuwe winkel voor VS Cycling!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving