Isaac Graviton disc 105 met Schijfrem met hydraulische bediening

Dat je ook voor aluminium kunt kiezen als je een comfortabele racer zoekt, bewijst Isaac met de Graviton. Het is al jarenlang het alu-succesnummer van de familie, zowel verkrijgbaar met betrouwbare schijfremmen als conventionele velgremmen. Door de vele configuratiemogelijkheden kun je de Graviton aankleden zoals je zelf wilt. In de basisuitvoering, opgebouwd met Shimano Tiagra, heb je dan voor een scherpe prijs een fiets met uitstekende eigenschappen.

De Isaac Graviton past vooral bij je als je een voorkeur hebt voor een niet al te diepe zit. De houding op de fiets is net iets meer rechtop. Dat maakt het tot de ultieme endurancefiets, een categorie die vooral de liefhebbers van een langere rit aanspreekt, waarbij het verbeteren van KOM’s op Strava niet de eerste prioriteit is. Ook een ‘gran fondo’, een rit van 100 kilometer of meer, rij je voor je plezier.

Lichtgewicht aluminium

Aluminium heeft als materiaal voor racefietsen een aardige inhaalslag achter de rug. Met de kwaliteiten van tegenwoordig is comfort ook met aluminium haalbaar. Slimme productietechnieken, waarbij de kritische punten wat dikker zijn en de rest van het frame wat dunner, leveren vooral gewichtsvoordeel op. Zo komt de Isaac Graviton maar net aan de anderhalve kilo voor het frame. Daardoor is een goede aluminium racefiets eigenlijk een slimmere investering dan de allergoedkoopste carbon. Trouwens, met de fraaie lasnaden en de kleurstelling in zwart/wit ziet de Graviton er stukken duurder uit dan-ie in werkelijkheid is.

Zelf je fiets configureren

De Isaac Graviton kent geen vaste uitvoering: die bepaal je zelf. Op de site van Isaac vind je uitvoerige mogelijkheden om je fiets tot in de details - zwart of wit stuurlint? - aan te passen. Kies je voor de Shimano Tiagra-groep, dan heb je een betrouwbare aandrijving aan boord die ook prijstechnisch heel aantrekkelijk is. Daardoor rijd je de Isaac Graviton al voor prijzen ver onder de twee mille. Met het oog op de uitstekende kwaliteit van het frame misstaan andere groepen van Shimano of SRAM ook niet.

Ook in wielsets kun je variëren, beginnend bij de RS171 set van Shimano: een set die robuust is en prima past, maar ook de wielen van Isaac’s eigen Fore-merk zijn een optie.
Prijsinformatie

€ 1.899,-

Neem contact met ons op over deze fiets


Onze fietsmerken

Specialized
BMC
Bianchi
Isaac