Isaac Element

Isaac Element Team Roompot Edition Isaac Element Team Roompot Edition
Isaac Element Disc Isaac Element Disc
Isaac Element Isaac Element

Met de rijders van de Roompot ploeg hoeven we niet veel medelijden te hebben. De officiële koersfiets van het team is de Isaac Element, het absolute topmodel van Isaac. Het is een fiets die alleen al door z'n stoere voorkomen imponeert. Geheel in overeenstemming met de huisstijl van Isaac heeft de Element (overwegend) zwart en wit als kleuren meegekregen.

Met een keus voor de Isaac Element kun je als toerrijder op dezelfde fiets rondrijden als de Roompotprofs. En dat is geen straf. Zelfs zonder logo zijn de schitterend gelijnde modellen van Isaac in het peloton goed herkenbaar. Meer smaken dan zwart en wit zijn er niet in de kleurenwaaier van het merk uit Limburg. En Isaac neemt oversized letterlijk: de buizen ogen indrukwekkend. Toch is de Isaac Element die bij Van Scheijndel Wielersport in de winkel staat bepaald geen zwaargewicht. Het frame zelf legt bij maat 55 maar net 900 gram in de schaal.

Isaac frames

Dat lage gewicht hebben de engineers van Isaac weten te bereiken door de toepassing van HM Nano Quad Carbon technologie, een technologie die frames licht van gewicht en stijf van constructie houdt. Dat is onderweg goed te merken: ook onder flinke inspanning geeft de Isaac Element geen krimp. Het is een fiets die stevig aanvoelt. Een ploegmaat waarop je kunt vertrouwen in de afdaling, een snelheidsmonster op het vlakke of als de wegen naar beneden lopen. Zeg maar: een allrounder voor elke dag.

Isaac Element vanaf € 4699

De Isaac Element is met oog voor detail afgewerkt, goed in verhouding en zonder overdaad aan logo's of andere (meestal overbodige) informatie op de fiets. Met meerdere uitvoeringen is er alle mogelijkheid om de Isaac Element helemaal op je eigen idee en budget af te stemmen.

Isaac Element met Fast Forward wielen

De prijslijst begint al bij een heel redelijke € 4699, temeer omdat er voor die prijs al fraaie en snelle Fast Forward-wielen zijn gemonteerd én de groepset ((100%) Shimano Ultegra is. Upgraden in afmontage kan ook, met opties als Shimano Dura Ace Di2 of Campagnolo Super Record. De speciale Team Edition, dezelfde als de Roompotprofs rijden, heeft standaard al een elektronische variant van Campagnolo Record. En Isaac heeft met de Element ook al de stap naar de schijfrem gezet. In die versie komt het model mét Shimano Ultegra en Fast Forward wielen op € 5799 bij Van Scheijndel Wielersport.