Op jacht naar KOM'etjes op Strava. Of gewoon relaxed op de woensdagavond of zondagmorgen met je fietsclub. Fietsen is altijd fun. Zeker als je die racefiets bij Van Scheijndel Wielersport hebt gekocht. Toevallig of niet: we hebben vier van de beste wielermerken in onze shop in 's-Gravenzande staan. Kom, we fietsen ze even langs.

Wordt het Specialized, Bianchi, Isaac of Merida?

 

  • Van het Amerikaanse hightechmerk Specialized zijn we zelfs Eliteshop. Je komt dus héél veel Specialized fietsen (en accessoires) tegen. Zoals de S-Works Venge. Snoepje!
  • Niet minder hightech, maar dan met een snufje historie is Bianchi. Ook daar hebben we nagenoeg alle modellen van staan. Inclusief het topmodel waar de profs van Lotto hun boodschappen mee doen bij Jumbo.
  • Isaac ken je ongetwijfeld ook van de professionals: die van Team Roompot. Een merk dat iedereen aanspreekt die iets bijzonders zoekt, ook in de vormgeving.
  • En met Merida hebben we zelfs een wereldkampioen in huis: op het gebied van prijs/prestatie-verhouding. De superlichte Scultura al eens opgetild?

Wordt dus nog moeilijk kiezen. Maar ook dáár hebben we iets op gevonden: goed advies. Eerlijke voorlichting. Betrouwbare tips. Gewoon langskomen dus. Eventueel kun je een professionele fietsmeting laten doen, als je twijfelt. Zien we je binnenkort voor een proefrit?