Onderdelen & accessoires

Een nieuwe cassette na 7251 kilometers rond de kerk. Een turbopompje voor het geval dat. Aerodynamische carbon wielen voor de laatste anderhalve seconde winst op je favo Strava-segment. Of zo'n slim computertje dat zóveel kan registreren dat je onderweg niet eens de tijd hebt om alles te bekijken. Ja zeker, ook als het op onderdelen en accessoires aankomt kennen wij van Van Scheijndel Wielersport maar één adres: het Dingemans van de Kasteeleplein 4 in 's-Gravenzande. (Toevallig het onze, dat wel.)

We kunnen niet alle merken van de wereld kwijt in onze winkel. Daarom hebben we de merken die we verkopen bewust gekozen. Merken waar we trots op zijn. Bovendien krijg je bij ons iets wat elders steeds zeldzamer begint te worden: kennis van zaken. Altijd handig als je niet precies weet wat je moet hebben. ('Wat het verschil is tussen een Ultegra-cassette en één voor 105? Vierentwintig gram.')

Bij Van Scheijndel Wielersport nemen we de tijd voor je. Om iets uit te leggen of om uitgebreid te demonstreren. Doen we met alle plezier trouwens. Zelf zijn we óók liefhebbers. Op de weg of over het terrein. Veel van de onderdelen en accessoires bij Van Scheijndel Wielersport kennen we daarom uit de praktijk.

BBB accessoires

Artikelen van BBB bijvoorbeeld. Want als we het toch hebben over een merk dat in goed Westlands value for money levert, hebben we het over BBB. Aerodynamisch zadeltasje of een houdertje voor die dure iPhone: het is er. Daarnaast leveren we bijvoorbeeld sportvoeding van Etixx en diverse soorten onderhoudsmiddelen.

Wahoo fietscomputers

Wil je écht een probleemloze fietscomputer? Die maakt Wahoo. Topper in het assortiment is de Wahoo Elemnt Bolt. Een fietscomputer met zóveel functionaliteiten, dat je minimaal een rondje van 50 km moet maken om ze allemaal uit te proberen. Bovendien idiotproof te bedienen én bedrijfszeker, iets waar dat andere bekende merk (we noemen sportief geen namen) nou nét niet om bekend staat... Ook hebben we Bryton fietscomputers, met en zonder GPS.

Onderdelen van Shimano, Campagnolo en SRAM

Onderdeel vervangen? Kom even kijken in onze winkel aan het Dingemans van de Kasteeleplein in 's-Gravenzande. We hebben een groot assortiment van Shimano op voorraad. En ook als je met Campagnolo of SRAM rondrijdt, helpen we je graag verder. Tot ziens!

Onderdelen & accessoires