Van Scheijndel Wielersport zoekt een monteur die geen zin heeft om te werken

 
De hele dag een beetje rondhangen tussen de mooiste fietsen die er zijn. Een S-Works Tarmac een winterbeurt geven. De hydraulische remmen van een BMC Roadmachine stellen. Een Specialized Epic van een coating voorzien. 
 
Eerlijk zeggen: dat kun je met de beste wil van de wereld geen werken meer noemen, vinden wij van WC Eend. Een goed betaald tijdverdrijf, hou het daar maar op. Maar nou even serieus, we zoeken een verse bicycle service engineer. Nou ja, eigenlijk gewoon een monteur, maar voor een winkel als de onze klinkt dat toch wat al té goedkoop.
 
'En, nog wat beleefd vandaag op de zaak?' 'Nee, niks bijzonders. Bianchi Oltre XR4 met Campa Super Record opgebouwd.'
 
Wat zoeken we?
Natuurlijk juichen we het toe als je met je rechterhand een Oltre XR4 opbouwt en ondertussen met links een Wahoo Elemnt Roam instelt. Maar het hoeft niet per se, die jarenlange ervaring. Belangrijker is dat je hartstikke veel zin hebt om - we gaan er even uit voor de reclame - aan de slag te gaan bij de beste wielerspeciaalzaak van de Melkweg. Ook over je leeftijd gaan we niet moeilijk doen. Zelfs het aantal uur per week is bespreekbaar. Bij ons is het van maart tot en met september hoogseizoen. Handig als je in die tijd wat meer inzetbaar bent.
 
Waar kun je op rekenen?
Ook al vind je het helemaal niet nodig met zo’n droombaan: we maken elke maand een heel net bedrag over op je bankrekening, of je wilt of niet. Verder krijg je de drie leukste collega’s die je je maar kunt indenken: serieuze collega's die leven voor hun werk, elke dag gedisciplineerd om negen uur 's avonds op bed liggen en geen druppel alcohol drinken. (Ze lijken zélfs een beetje op Pinokkio!) En denk alvast na over een geinig modelletje, want een fiets van de zaak hoort er natuurlijk ook bij.
 
 Kijk ze eens lachen, die aanstaande collega's van je. Krijg je d'r gewoon gratis bij als nieuwe monteur!
 
Weet je wat, kom eens praten, bel Sander of stuur een e-mail naar info@van-scheijndel.nl. En stop gewoon met werken.