Vacature alert! Er is een stoeltje vrij in de formule-1 van de wielersport

Breaking news! Van Scheijndel Wielersport zoekt er een medewerker bij. Ja, hoognodig. Ondertussen is hier de achtdaagse werkweek ingevoerd omdat er klantenfiles op het Dingemans van de Kasteeleplein staan. Dit is jouw kans om in de formule-1 van de wielersport te komen werken. Tot zover het goeie nieuws. Want de eisen om in aanmerking te komen zijn niet mis. Fasten your clips!

Sleutelen.

Natuurlijk heb je verstand van alle standaard reparaties. Maar bij Van Scheijndel Wielersport komen we ook nogal eens in aanraking met hightech spulletjes. Jij stelt met je rechterhand fluitend die SRAM eTap af terwijl je andere hand even een Wahoo ELEMNT Bolt gebruiksklaar maakt. Je hebt dus al een paar jaar ervaring in een wielerspeciaalzaak. En anders volg je gewoon een paar cursussen of workshops.

Fietsen afleveren.

De ene keer is het een dure S-Works. De andere keer de voordeligste Bianchi. Maar voor een koper is die eerste keer op een nieuwe racefiets of mtb nét zo historisch als die andere eerste keer. (Die zonder kleren aan.) Dankzij jou zit er geen kraakje meer in het bracket en is het frame opgepoetst met het fijnste microvezeldoekje dat er is. Je bent dus nogal precies.

Klanten adviseren.

Een nieuwe mtb of een binnenbandje: je springt met alle plezier bij in de winkel als het druk is. Op alle vragen van klanten heb je een antwoord en je bent enthousiast en eerlijk in je advies. Je bent dus type-Sagan qua communicatieve eigenschappen en type-Kittel qua representatief uiterlijk. (Oké, mag ietsje minder.)

De ravitaillering verzorgen.

Nee, geintje. Maar als je af en toe even naar buurman Koornneef Versmarkt wilt voor een pak koeken bij de koffie, dan graag. (Ja, je mág op de fiets.) Kortom, je bent een fijne collega om mee samen te werken.

Over het aantal uren valt te praten. Fulltime mag, minder dagen ook. Wel rekenen we erop dat we op zaterdagen een beroep op je kunnen doen.

En nu de beloning.

Bij Van Scheijndel Wielersport kun je rekenen op een volwaardig profcontract. Zeker zo belangrijk is dat je vanuit de werkplaats het mooiste uitzicht ter wereld hebt. O ja, en je mag een fiets van de zaak uitzoeken.

Solliciteren.

Stuur een e-mail naar info@van-scheijndel.nl. Of bel Sander en zeg dat hij kan stoppen met zoeken: 0174 422 255.