Jullie blijven dit weekend toch wel even hangen?

Het staat in alle geschiedenisboekjes: in het jaar 2004 na Chr. opende Sander van Scheijndel een wielersportwinkel in ‘s-Gravenzande. And the rest is history. Drie dagen lang is het party time in de winkel. We hebben een behoorlijk afmattende driedaagse kermiskoers voor de boeg, één met een Vlaams accent vanwege de Ronde van Vlaanderen. Het routeschema voor het 15-jarig jubileum ziet er als volgt uit.

Vrijdag 5 april

Nadat we struikelend over de slaapzakken voor de deur de winkel hebben bereikt, doen we om 8.30 uur de deur open. Welkom!

Vanaf dat moment kun je de goedkoopste carbon fiets van Nederland scoren: de Isaac Vitron. Die is met de nieuwste 105-groep van Shimano (7000) normaal al niet duur: € 1699. Wij verkopen ‘m drie dagen lang voor het ronde prijsje van € 1299,15. Maar... op is op!

Nog te duur? Oké, zet dan je naam op het presentiebord in de winkel. Want we verloten één Isaac Vitron onder iedereen die dit weekend langs komt!

O, je koopt liever een andere fiets? Ook geen probleem. Doen wij er toch de Van Scheijndel 15 Years Jubilee kledingset bij, een professioneel shirt en een broek ter waarde van € 99! 

De Bianchi Sprint staat te pronken in de showroom. Nieuw model van Bianchi, nog nergens in Nederland te koop. Serieus racemodelletje voor maffioos prijsje: met Shimano 105 al vanaf € 2099.

We showen meteen even onze eigen kledinglijn. Bij een bekende fabrikant hebben we eigen shirts en broeken laten maken met een design dat je nergens anders vindt. Doe er meteen een paar trendy Supagaz sokken bij, want die hebben we ook!

Daarom moet de bestaande kledingcollectie wijken. Geen overjarig spul maar actuele modellen die we met 50% korting aanbieden op het rek buiten de winkel.

Als je toch even blijft hangen: doe het dan aan het stuur middenin de winkel. Omwikkeld met Supagaz stuurlint, dus extra grip. De drie beste hangjongeren gaan naar huis met een Isaac tenue, een stuurlint en een scheerset!

Weleens de Muur van Geraardsbergen beklommen, de beul van de Ronde van Vlaanderen? Stap op de Specialized Tarmac en de Wahoo Kickr en rijd ‘m virtueel. Onder de deelnemers verloten we zowel bij de reuen als bij de teefjes een echte Wahoo ELEMNT Bolt fietscomputer (€ 269!).

Zien waar de profs op rijden? We hebben een Specialized Tarmac van de Bora-ploeg te leen. En ook de Bianchi Aquila CV is er, de tijdritfiets waarop Jos van Emden snel z'n boodschappen doet bij Jumbo.

Natuurlijk hebben we ook veel andere nieuwe modellen van onze vier merken Specialized, BMC, Isaac (zoals de nieuwe Meson) en Bianchi, zowel in race als mtb.

Er moeten nog wat schoenen, helmen en andere dingen de deur uit. Modellen waar we net iets te veel van hebben ingekocht en die nu voor net iets te weinig worden verkocht.

‘s Avonds begint om 19.30 uur onze jubileumreceptie. Rond 20.00 openen we onze nieuwe Retül fietsmeetstudio officieel. Kom een biertje halen en bijpraten met bekenden en onbekenden.

Zaterdag 6 april (extra activiteiten t.o.v. vrijdag)

Vanaf 9.30 uur kun je de demonstratie van een wondermiddel komen bekijken: Proteam Bicycle Care. Eenmaal laten opbrengen, twee jaar je racefiets of mtb niet meer hoeven poetsen.

De ravitaillering begint al vroeg, want Bakkerij Scholtes in Honselersdijk heeft speciaal voor ons 15-jaar-jubileumgebakjes gemaakt. Bakkie koffie erbij?

's Middags staat vanaf 13.00 uur de Big Green Egg te roken. Trek in een stevige plak beenham van Zottegemse dikbilvarkens met Ardenner scharrelasperges? Eet ze!

Zondag 7 april (extra activiteiten t.o.v. vrijdag)

Op zondag zijn we geopend, vanaf 12.00 uur. Die dag is het koopzondag, en nogal een bijzondere: we openen eenmalig Vlaams Wielercafé ‘D’n Natte Zeem’. Op het grote tv-scherm kun je kijken hoe Matthieu van der Poel iedereen naar Vlaamse gortepap rijdt. Naar goed gebruik serveren we daar wat alcoholhoudend vocht bij en valt er ook wat te bikken.

Nou, hoeveel reden wil je nog meer hebben om dit weekend langs te komen? We verwelkomen je graag in Partycentrum Van Scheijndel!