Geef je trouwe partner een winterbeurt van € 99 cadeau

De gehele zomer stond-ie voor je klaar. Voor een relaxed ritje met de meidengroep op de woensdagmorgen. Voor een rondje ver in het rood met de Monken op woensdagavond. Voor tien keer de klim van de Maeslantkering op een zonnige zondagmorgen. Voor een toertocht van 100 kilometer door de heuvels van Limburg. Voor een rondje door de pisregen op een veel te koude dag in het voorjaar. Voor een kort rondje vlak voor het donker wordt op de laatste warme dag in de herfst.

En nou zou jij je trouwe partner zomaar gaan opsluiten in die tochtige schuur of donkere garage, vier koude wintermaanden lang? Kom nou, zó harteloos kennen we je niet bij Van Scheijndel Wielersport. Jij weet wat je te doen staat: nu 422255 bellen en meteen een afspraak maken voor de lekkerste beurt ooit, de winterbeurt.

Hoe lekker is dat?

Vier monteurs die op de Wielersleutelacademie één voor één een 10 voor passie haalden, nemen de zorg voor je trouwe partner tijdelijk van je over. Wat ze ermee gaan doen? Al te veel in details treden gaat je natuurlijk héél erg jaloers maken. Maar hou het er maar op dat-ie compleet uit elkaar wordt gehaald. Dat van elk onderdeel wordt bekeken of het nog wel hoogtepunt-proof is.

Cassette, remmen, versnelling: tijdens de winterbeurt wordt je racefiets even compleet gereset. Als je het goed bekijkt, koop je bij Van Scheijndel dus tijdelijk een nieuwe racefiets voor 99 euro. Of mountainbike, want ook daarvoor geldt de actie.

Geen verrassingen achteraf

Moeten er onderdelen worden vervangen? Dan krijg je van ons een telefoontje wat het gaat kosten en of je het ervoor over hebt. Dus geen vervelende verrassingen achteraf, want het is al erg genoeg dat je partner een paar dagen (de nachten hebben we het niet over) in handen van een ander is. Onthou maar dat het voor het goeie doel is. En dat je straks een racefiets terugkrijgt waar je weer helemaal verliefd op bent.