De Wielershow must go on

Als je nét een weekendje Australië had geboekt voor de start van het Grand Prix-seizoen, kun je nu nog annuleren. Want van 22 tot en met 24 maart is er een andere belangrijke seizoensopening: de wielershow van Van Scheijndel Wielersport! Drie dagen lang is er van alles te zien, te doen, te eten en te drinken. Wat kun je verwachten?

De nieuwste modellen

Alle nieuwe modellen van onze vier merken zijn nu écht binnen. Een paar pareltjes uit de ketting? Vers uit Italië is de Bianchi Oltre XR3 met discs, die in bijna nog geen enkele shop in Nederland te vinden is. Van de Specialized Tarmac - racefiets van het jaar tijdens BikeMotion - hebben we als het meezit óók een primeur: de SL6 met schijfremmen. Nieuw zijn in ieder geval de S-Works 7 schoenen en de Evade helm. En in de mtb-hoek is het complete Specialized-programma present.

Kom zelf testen

Natuurlijk, kijken is leuk maar zelf fietsen is the real thing. Ga je gang: je mag drie dagen lang los gaan op ons peloton testfietsen. Diverse modellen van Specialized en Bianchi staan voor je klaar. Dit is je kans om op een Tarmac wedstrijdfiets te rijden. Of om een Specialized Epic mtb af te rossen. Geen zin om te fietsen? Pak je toch de Levo of Vado e-bikes van Specialized? Of doe lekker stoer op de Bianchi Impulso e-Road met motortje in de buis, ook al een fiets van het jaar!

Nog één keer: de.... verkiezingen!

Vrijdagavond is hét hoogtepunt van de driedaagse, met onder meer de verkiezing van de mooiste fietsbenen van het Westland, onder het genot van warme beenham. (Geef snel die fietsmaat van je op die eigenlijk wel van zichzelf vindt dat hij of zij mooie benen heeft!) Hopelijk blijft er nog een beetje aandacht over voor de presentatie van de nieuwe sponsorploeg in hun nieuwe tenues, met Solar NRG als nieuwe sponsor.

Koopjes scoren

Drie dagen lang is onze koopjescorner geopend. Schoenen, helmen, kleding, onderdelen: we doen onze accountant er geen plezier mee, maar de prijzen zijn hoogst onverantwoord. Ook moeten de allerlaatste 2017-modellen fietsen en mtb’s de deur uit. Je mag ze van ons meenemen met kortingen van de eerste categorie.

Lunchen op de fiets

Zaterdag is er dan nog de lunchride: een heerlijk rondje van 2 uurtjes door het Westland, in het kielzog van een paar rijders van onze wedstrijdploeg die voor één keer beloofd hebben niet hard te zullen rijden. (Ze krijgen de vrijdagavond ervoor kruipolie te drinken.) Verder hopen we gewoon dat het gezellig wordt. En natuurlijk dat we jou ook kunnen verwelkomen. Tot shows!