Wielerschoenen

Echt, je wielerplezier gaat met sprongen vooruit door te investeren in een paar goeie schoenen. Plezieriger voor je voeten die het een paar uur moeten uithouden zonder vermoeidheid, maar ook efficiënter voor je gemiddelde. Daar helpt een wielerschoen bij. Bijvoorbeeld schoenen van Specialized. Of de exclusieve serie van Giro waar een profrenner zich niet voor hoeft te schamen. 

Even een lesje anatomie voor beginners: de kracht die je overbrengt op de pedalen, komt uiteindelijk via de voeten. Daarom is die wielerschoen stijf en tóch comfortabel. En zorgt je schoen er ook voor dat je voet kan blijven ademen. Bij Van Scheijndel Wielersport hebben we een ruime keus. Met een merk als Specialized in het assortiment is er geen excuus meer om op je sportschoenen op de fiets te stappen. Je hebt al een prima fietsschoen voor een heel budgetvriendelijk prijsje. Eén die je onderweg voldoende stevigheid garandeert.

Wil je meer, dan hebben we ook die raceschoenen. Topschoenen met stijve carbonzolen die je voet op een heel natuurlijke manier omsluiten. Dat geldt zeker voor de Giro schoenen die je bij Van Scheijndel Wielersport tegenkomt. Met de Factor Techlace hebben we zelfs een schoen in het assortiment die in Nederland niet overal te koop is. Top of the bill? Reken maar. En wat voor jou de beste schoen is? We leggen het je graag persoonlijk uit!

Wielerschoenen