Wielerkleding

In Amsterdam heb je elk jaar - niet gelogen - de World Naked Bike Ride, een fietstocht in je blootje. (In 2017 op 1 juli, mocht je interesse hebben.) Zelf vinden we het ietsje comfortabeler om goeie kleding aan te trekken op de racefiets of de mountainbike. Al was het maar omdat het meenemen van een banaan voor onderweg ineens een serieus probleem wordt zonder achterzakken.

Daarom vind je in onze shop aan het Dingemans van de Kasteeleplein in 's-Gravenzande alle basics voor een tochtje op de racefiets of de mountainbike. Geloof ons: goeie kleding op de fiets maakt écht verschil. Zeker met de stoffen van tegenwoordig. Eigenijk is er geen excuus meer om niet naar buiten te gaan. Zoals een bekend wielrennersspreekwoord zegt: er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.

Fabrikanten van wielerkleding hebben de laatste jaren niet echt stil gezeten. Er is een ongelooflijke revolutie in materialen en technieken op gang gekomen. In de zomer heb je plezier van shirts en jacks die goed blijven ademen, zodat je niet nat wordt van het zweet. En de koudere maanden zijn weer het seizoen van de jacks die én waterproof én ademend zijn.

Wat vind je in onze shop?

Veel. Met merken als Specialized, BBB en Nalini hebben we een paar kledingtoppers in huis. Van die merken leveren we alles wat je nodig hebt: ondershirts met korte en lange mouwen, fluorescerende kleding, regenjacks, sokken, overschoenen, windbreakers, handschoenen, helmmutsen en nog een paar andere spulletjes die ons nu niet 1-2-3 te binnen schieten. En in elke prijsklasse, da's ook handig. Je krijgt een goed advies en je kunt meteen in de kleedkamer kijken of het je maat is.

 

Wielerkleding