Wielerhelmen

Of je nu de ambitie hebt om de Tour te rijden of gewoon van terras naar terras fietst: rijden zonder helm, we zouden het je niet gauw adviseren. Dat ongeluk zit nog steeds in een klein hoekje. En we kennen renners genoeg die achteraf heel blij zijn dat ze die paar honderd gram kunststof op hun hoofd hebben gehad. Dus: een helm kopen. Waar? Bij de helmspecialisten van Van Scheijndel Wielersport.

BBB wielerhelmen

Trouwens, zo'n lichtgewicht helmpje vóel je niet eens onderweg. (Tenzij je een schuiver maakt natuurlijk....) Zeker niet met de merken die Van Scheijndel Wielersport in het assortiment heeft: BBB en Specialized. Bij BBB vind je al een uitstekende helm voor een paar tientjes. Wat is uitstekend? Nou, als een helm shockproof is, maar ook goed ademt, een fijne pasvorm heeft en ook nog eens aerodynamisch is.

Specialized wielerhelmen

Ook Specialized heeft een aantal helmen in het assortiment. Het zijn modellen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar de lat op helmgebied ook weer een stukje hoger leggen. Pasvorm, comfort, aerodynamica: als voor jou écht elk detail telt, is er een Specialized helm voor op de racefiets of op de mountainbike.

Wielerhelmen bij Van Scheijndel Wielersport

Kom gewoon even langs. Dan maken wij je duidelijk wat de voordelen van de ene helm ten opzichte van de andere zijn. Je kunt meteen passen, zodat je weet dat-ie goed zit. En voor elke portemonnee hebben we de juiste helm!

Wielerhelmen