Wielerbrillen

Onmisbaar accessoire voor elke wielrenner of mountainbiker, al was het maar om ieder geval de looks van een prof te imiteren: de wielerbril. Natuurlijk is een goeie bril op de fiets méér dan alleen maar een modieuze gadget. Daarom kom je bij Van Scheijndel Wielersport brillen tegen die én er goed uitzien én ook nog eens heel functioneel zijn.

Met een bril van uitstekende kwaliteit bescherm je je ogen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Doordat een wielerbril je ogen nagenoeg helemaal afsluit, heb je ook geen last van vliegjes of andere ongerechtigheidjes in het oog. De aerodynamische vormgeving doet de rest.

Wielerbrillen hebben we van merken als BBB en Oakley. BBB bewijst al jaren dat een béétje wielerbril ook heel betaalbaar kan zijn. Al voor een paar tientjes rijd je met een model rond waar je jarenlang plezier van hebt. En wil je echt de overtreffende trap in brillen, kijk dan eens naar het Oakley assortiment bij Van Scheijndel Wielersport. Bijvoorbeeld de Oakley Jawbreaker, een bekende verschijning in het profpeloton. Kom gewoon even passen bij ons in de winkel.

Wielerbrillen